Szereplők

Szerkesztés alatt


Születési idő: 1991. december 24.
Születési hely: Doncaster, Anglia
Csillagjegy: Bak
Állampolgárság: Brit
 Kissé esetlen és naiv, de Harry megváltoztatja az életét. Félénk és visszahúzódó, de Harry segít neki, hogy felszabadultabb legyen és levetkőzze a gátlásait. Aztán belép az életébe egy lány, akibe egy idő után beleszeret, ez szintén megváltoztatja azt az életét, amit már Harryvel felépített. Jönnek a bonyodalmak, összezavarodik. Hogyan birkózik meg az érzéseivel? Az majd a történet során kiderül. 


Születési idő: 1994. február 1.
Születési hely: Holmes Chapel, Anglia
Csillagjegy: Vízöntő
Állampolgárság: Brit
Fiatalkora ellenére tudja mit akar és jól kiismerte magát, így a szexuális irányultságával is tisztában van már 16 éves, bár sokan nem hisznek neki, mert túl fiatalnak találják és azt vallják, változhat még a személyisége, de ő határozott e téren. Amikor megtalálja az igaz szerelmet, kezdi tervezgetni a jövőjét a párjával, akkor olyan dolog történik, amire nem számít. Hatalmasat csalódik, ugyanis úgy véli, megcsalta, de mindezek ellenére még mindig szereti. Vajon az eszére vagy a szívére hallgat? Idővel kiderül. 


Születési idő: 1992. július 16.
Születési hely: London, Anglia
Csillagjegy: Rák
Állampolgárság: Brit
Egyetlen bűne az, hogy beleszeret Louisba, sokszor marcangolja őt a lelki ismeret furdalás, ugyanis azt gondolja, hogy tönkretett egy jól felépített szerelmi kapcsolatot. Magát hibáztatja Harry tetteiért és ez alól Louis sem mentesül. Mindkettőjüknek nagyon nehéz ez a helyzet. Eleanor vagy feláldozza magát, vagy továbbra küzd a szerelméért. 


Születési idő: 1993. szeptember 13.
Születési hely: Mullingar, Írország
Csillagjegy: Szűz
Állampolgárság: Ír


Születési idő: 1993. augusztus 29.
Születési hely: Wolverhamptom, Anglia
Csillagjegy: Szűz
Állampolgárság: Brit
Harry legjobb barátja, aki nem kedveli Louist. Úgy érzi, Harry miatta hanyagolta el a barátságukat, ez neki nem tetszik. Úgy véli minden megváltozott, hogy Harry ki akar lépni a haveri társaságukból. Elhatározza, hogy megakadályozza, hogy ez bekövetkezzen. Vajon milyen módszerekhez folyamodik? 


Születési idő: 1993. január 12.
Születési hely: Bradford, Anglia
Csillagjegy: Bak
Állampolgárság: Brit


Születési idő: 1986. október 10.
Születési hely: Győr, Magyarország
Csillagjegy: Mérleg
Állampolgárság: Magyar

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése